Personen- en familierecht

Bij het familierecht kan het gaan om echtscheidingen, maar ook om de omgang, het ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie, het ouderlijk gezag. Ik behandel ook zaken zoals de beëindiging van de samenleving, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, zaken over bewind en curatele, de gerechtelijke vaststelling of ontkenning van het ouderschap of het wijzigen van een naam. 

Ik heb oog voor alle emoties die spelen en de belangen van de minderjarige kinderen die bij een echtscheiding zijn betrokken staan voorop. Verder vind ik het van groot belang dat de onderlinge verhoudingen verbeteren en niet verslechteren. Dit geeft niet alleen rust, het biedt ook ruimte voor duurzame oplossingen. Oplossingen voor de toekomst, waar je echt iets aan hebt. Ik kan jou hierbij begeleiden en adviseren. In het eerste gratis intakegesprek kan ik je al adviseren over wat te doen in jouw situatie. Ik ga graag voor jou aan de slag. 

personen- en familierecht

Direct contact?

Juridisch advies nodig? Bel direct 06 – 188 78 288.
Stuur je liever een bericht? Laat hier jouw gegeven achter en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie per e-mail, volledig gratis!

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik laat zo snel mogelijk iets horen!