Team

Advocaat

Mr. Sudha Vermeulen

Ik ben geboren in India, getogen in Culemborg (waar ook mijn kantoor zit), maar werk als advocaat landelijk. Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Radbouduniversiteit Nijmegen. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In 2007 maakte ik de overstap naar de advocatuur. In 2018 heb ik Vermeulen Advocatuur opgericht.

Met veel plezier, gedrevenheid en enthousiasme werk ik al ruim 14 jaar als advocaat. In die tijd heb ik legio van zaken van gevarieerde aard behandeld. Daardoor heb ik geleerd dat iedere zaak een andere aanpak vergt. Het bepalen van een strategie vanaf het eerste moment, is vaak van groot belang om mijn cliënt van het juiste advies te voorzien.

Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers. Ik sta landelijk slachtoffers en nabestaanden bij. Ik krijg veel energie van het bijstaan van slachtoffers en hen te kunnen ontlasten. Ik ga voor een zo hoog mogelijk resultaat en zal altijd proberen het uiterste uit een zaak te halen. Ik ben positief, vrolijk, gedreven en een harde werker pur sang. Uiteindelijk draait het allemaal om de cliënt.

Voor deskundige en gespecialiseerde rechtsbijstand op het gebied van slachtofferzaken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben lid van de belangenvereniging voor slachtoffers, te weten LANGZS (Landelijk Advocatennetwerk voor Gewelds- en Zedenslachtoffers) en van de specialisatievereniging NVSSA (Nederlandse Vereniging Specialisatie Slachtoffer Advocaten).

Benieuwd wat ik verder voor jou kan doen? Lees dan verder onder het kopje ‘rechtsgebieden’.

foto door Maarten de Kok
foto door Maarten de Kok

Juridisch secretaresse

Melanie van den Oudenalder

Melanie is een enorme aanwinst voor Vermeulen Advocatuur omdat zij al 10 jaar ervaring heeft als juridisch secretaresse en op een ander advocatenkantoor al jarenlang met mr. Sudha Vermeulen heeft samengewerkt. Mr. Vermeulen en Melanie zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld en vormen een sterk team. Melanie assisteert in alle zaken, zij zorgt ervoor dat het kantoor goed georganiseerd is en het werk soepel verloopt.

Melanie komt uit Utrecht, is zeer betrokken, loyaal, accuraat en klantgericht. Naast ruime werkervaring in de advocatuur heeft zij een secretariële opleiding bij Schoevers afgerond.
Melanie is sportief, houdt van koken en ze is een echt familiemens.

foto door Maarten de Kok

Recensies & Ervaringen

 • Sudha is een advocate die doortastend en resultaatgericht te werk gaat maar bovenal zeer betrokken was bij mijn zaak. Zij gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Haar persoonlijke aanpak en doelgerichtheid heb ik als zeer positief ervaren. Ook over het resultaat ben ik zeer tevreden. Het resultaat dat ik voor ogen had is behaald en door de kordate aanpak van Sudha ook nog eens binnen zeer korte tijd.

  Ervaring mw. B. uit Oisterwijk, Civiel recht: kort geding verevening pensioen
 • Ondanks dat ik op vakantie was en met tijdsverschil van 7 uur zat, was je altijd voor mij bereikbaar. je komt je afspraken na en je communiceert helder. Dit heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. De zaak ook nog gewonnen 🙂 Dankjewel voor alles!

  Ervaring dhr. M. uit Rotterdam, ondernemer. Strafrecht: klaagschrift rijbewijs
 • Sudha is een advocaat met inlevingsvermogen én met lef. Ze denkt echt met je mee. No nonsense, praktisch en creatief. Een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar een doorsnee advocaat, maar naar een scherpe, gedreven en slimme advocaat.

  Ervaring mw. D. uit Best, Bestuursrecht: beroep tegen vordering bijstand in verband met samenleving
 • Advocaat Vermeulen heb ik ervaren als to he point, goed en duidelijk. Heb goede gesprekken gehad, alles is bespreekbaar en wordt serieus genomen. Duidelijk contact via de mail, telefoon of Whatsapp. Ze had voor mij een doelgerichte aanpak met uitstekende resultaten. Zeer vertrouwd en zeker aan te raden! Ben zeer tevreden over haar werkwijze, vriendelijkheid en kwaliteit. Absoluut een aanrader om met Advocaat Vermeulen in zee te gaan. Jouw bijstand betekende veel voor mij, je gaf mij vertrouwen en je sleepte mij er doorheen.

  Ervaring mw. D. uit Kortenhoef, Civiel recht: huurzaak, tegen de woningbouwvereniging, vordering ontruiming & ontbinding
 • Zeer betrokken advocate. Heeft mij met langlopend conflict met mijn oude woningbouwvereniging goed begeleid, geholpen en bijgestaan. Zij heeft echt hart voor haar cliënten. Zeer professioneel. Ze kan zelfs goed omgaan met een moeilijk persoon zoals ik ben. Helemaal top.

  Ervaring dhr. S. uit Utrecht, Civiel recht: huurzaak, schadevergoeding
Kan ik je helpen?

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik laat zo snel mogelijk iets horen!