MR. SUDHA VERMEULEN

Persoonlijk

Ik heb oog voor de menselijke kant van een zaak, dat betekent dat ik goed kijk naar jouw belangen en dat ik je persoonlijk zal benaderen. Wanneer ik je bijsta, sta je er zeker niet alleen voor. Je kan er ook van verzekerd zijn dat je snel antwoord krijgt op je vragen en dat ik jouw zaak met enthousiasme en gedrevenheid zal behandelen. Dit zie je ook terug in de kwaliteit van de rechtsbijstand.

Resultaatgericht

Ik ben gericht op het beste resultaat. Dat kan via een procedure zijn, maar in de meeste gevallen zal ik eerst proberen om overeenstemming te bereiken. Dat is minder ingrijpend en bespaart kosten. Ik kan je ook van juridisch advies voorzien. Ik ga dan praktisch te werk, dit betekent bijvoorbeeld dat ik heel duidelijk ben in wat we nodig hebben voor het beste resultaat. Je kan rekenen op een eerlijk advies, ook wanneer de zaak geen kans van slagen heeft. 

Duurzaam

Mijn focus ligt op duurzame oplossingen. Oplossingen waar je op de lange termijn iets aan hebt. Geen ellenlange procedures of moeilijke en lange processtukken, maar gewoon concrete hulp met effect. Soms betekent dat dat we in gesprek gaan met de wederpartij, soms sta ik je langer bij en is een procedure nodig. Ik benader iedereen met respect, ook de wederpartij. Je vecht de kwestie niet altijd uit tot de laatste snik. Voor het beste resultaat kies je soms een andere weg. Spreekt dit je aan, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat. 

Direct contact?

Juridisch advies nodig? Bel direct 06 – 188 78 288.
Stuur je liever een bericht? Laat hier jouw gegevens achter en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie per e-mail, volledig gratis!

Recensies & Ervaringen

 • Sudha is een advocate die doortastend en resultaatgericht te werk gaat maar bovenal zeer betrokken was bij mijn zaak. Zij gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Haar persoonlijke aanpak en doelgerichtheid heb ik als zeer positief ervaren. Ook over het resultaat ben ik zeer tevreden. Het resultaat dat ik voor ogen had is behaald en door de kordate aanpak van Sudha ook nog eens binnen zeer korte tijd.

  Ervaring mw. B. uit Oisterwijk, Civiel recht: kort geding verevening pensioen
 • Ondanks dat ik op vakantie was en met tijdsverschil van 7 uur zat, was je altijd voor mij bereikbaar. je komt je afspraken na en je communiceert helder. Dit heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. De zaak ook nog gewonnen 🙂 Dankjewel voor alles!

  Ervaring dhr. M. uit Rotterdam, ondernemer. Strafrecht: klaagschrift rijbewijs
 • Sudha is een advocaat met inlevingsvermogen én met lef. Ze denkt echt met je mee. No nonsense, praktisch en creatief. Een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar een doorsnee advocaat, maar naar een scherpe, gedreven en slimme advocaat.

  Ervaring mw. D. uit Best, Bestuursrecht: beroep tegen vordering bijstand in verband met samenleving
 • Advocaat Vermeulen heb ik ervaren als to he point, goed en duidelijk. Heb goede gesprekken gehad, alles is bespreekbaar en wordt serieus genomen. Duidelijk contact via de mail, telefoon of Whatsapp. Ze had voor mij een doelgerichte aanpak met uitstekende resultaten. Zeer vertrouwd en zeker aan te raden! Ben zeer tevreden over haar werkwijze, vriendelijkheid en kwaliteit. Absoluut een aanrader om met Advocaat Vermeulen in zee te gaan. Jouw bijstand betekende veel voor mij, je gaf mij vertrouwen en je sleepte mij er doorheen.

  Ervaring mw. D. uit Kortenhoef, Civiel recht: huurzaak, tegen de woningbouwvereniging, vordering ontruiming & ontbinding
 • Zeer betrokken advocate. Heeft mij met langlopend conflict met mijn oude woningbouwvereniging goed begeleid, geholpen en bijgestaan. Zij heeft echt hart voor haar cliënten. Zeer professioneel. Ze kan zelfs goed omgaan met een moeilijk persoon zoals ik ben. Helemaal top.

  Ervaring dhr. S. uit Utrecht, Civiel recht: huurzaak, schadevergoeding
Kan ik je helpen?

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik laat zo snel mogelijk iets horen!