Rechtsgebieden

Ik verleen rechtsbijstand aan particulieren, ondernemers en bedrijven. Als advocaat kan ik je helpen bij zeer uiteenlopende juridische kwesties. Heb je direct juridische hulp nodig? Dan kun je mij direct bereiken door mij een e-mail te sturen, mij mobiel te bellen of mij te Whatsappen. 06 – 188 782 88 en info@vermeulenadvocatuur.nl. Je kunt ook het contactformulier op deze site invullen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik met de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Slachtofferrecht (strafrecht, letselschaderecht en mensenhandel)
 • Jeugdrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Gratis spreekuur

Ik vind dat iedereen die dat nodig heeft, gespecialiseerde en deskundige rechtshulp moet kunnen krijgen. Je kunt altijd gratis en vrijblijvend een juridische vraag aan mij voorleggen. Dit kan telefonisch, per e-mail, tijdens een intakegesprek maar ook via het contactformulier op deze site.

Het gratis spreekuur is op dinsdag tussen 16.30 uur en 17.30 uur. Om er zeker van te zijn dat ik voldoende tijd heb voor jouw vraag, verzoek ik je om vooraf telefonisch een afspraak te maken. 

Mijn kantoor ligt centraal, in Culemborg. Ik werk echter landelijk, waardoor het spreekuur ook ergens anders kan plaatsvinden.

foto door Maarten de Kok

Kan ik je helpen?

Juridisch advies nodig? Laat hier jouw gegevens achter en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie per e-mail, volledig gratis!

Of stuur een bericht

06 – 188 78 288

info@vermeulenadvocatuur.nl

Wil je liever teruggebeld worden?

Recensies & Ervaringen

 • Sudha is een advocate die doortastend en resultaatgericht te werk gaat maar bovenal zeer betrokken was bij mijn zaak. Zij gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Haar persoonlijke aanpak en doelgerichtheid heb ik als zeer positief ervaren. Ook over het resultaat ben ik zeer tevreden. Het resultaat dat ik voor ogen had is behaald en door de kordate aanpak van Sudha ook nog eens binnen zeer korte tijd.

  Ervaring mw. B. uit Oisterwijk, Civiel recht: kort geding verevening pensioen
 • Ondanks dat ik op vakantie was en met tijdsverschil van 7 uur zat, was je altijd voor mij bereikbaar. je komt je afspraken na en je communiceert helder. Dit heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. De zaak ook nog gewonnen 🙂 Dankjewel voor alles!

  Ervaring dhr. M. uit Rotterdam, ondernemer. Strafrecht: klaagschrift rijbewijs
 • Sudha is een advocaat met inlevingsvermogen én met lef. Ze denkt echt met je mee. No nonsense, praktisch en creatief. Een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar een doorsnee advocaat, maar naar een scherpe, gedreven en slimme advocaat.

  Ervaring mw. D. uit Best, Bestuursrecht: beroep tegen vordering bijstand in verband met samenleving
 • Advocaat Vermeulen heb ik ervaren als to he point, goed en duidelijk. Heb goede gesprekken gehad, alles is bespreekbaar en wordt serieus genomen. Duidelijk contact via de mail, telefoon of Whatsapp. Ze had voor mij een doelgerichte aanpak met uitstekende resultaten. Zeer vertrouwd en zeker aan te raden! Ben zeer tevreden over haar werkwijze, vriendelijkheid en kwaliteit. Absoluut een aanrader om met Advocaat Vermeulen in zee te gaan. Jouw bijstand betekende veel voor mij, je gaf mij vertrouwen en je sleepte mij er doorheen.

  Ervaring mw. D. uit Kortenhoef, Civiel recht: huurzaak, tegen de woningbouwvereniging, vordering ontruiming & ontbinding
 • Zeer betrokken advocate. Heeft mij met langlopend conflict met mijn oude woningbouwvereniging goed begeleid, geholpen en bijgestaan. Zij heeft echt hart voor haar cliënten. Zeer professioneel. Ze kan zelfs goed omgaan met een moeilijk persoon zoals ik ben. Helemaal top.

  Ervaring dhr. S. uit Utrecht, Civiel recht: huurzaak, schadevergoeding
Kan ik je helpen?

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik laat zo snel mogelijk iets horen!